Η Γνώση είναι Δύναμη ! Επειδή όμως μόνο με λόγια δεν θα υπάρξει ανέλιξη ούτε πνευματική ούτε σε υλικό επίπεδο, είναι σωστό να φέρουμε την γνώση σε πράξη. Πρώτα μέσω φιλοσοφίας και εσωτερισμού για να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι και να βελτιώσουμε το περιβάλλον μας και έπειτα με βαθύ ψάξιμο στα άδυτα της Φύσεως και στις δυνάμεις του Αιθέρος που μας περιμένουν να τις ενεργοποιήσουμε και πάλι, όπως κάποτε! Είναι μέσα μας όλα.. ό,τι είναι γύρω μας είναι και στα κύτταρά μας.. Περιμένουν ενεργοποίηση. Για το καλό πάντα της Μητέρας Γης και των όντων που κατοικούν σε αυτήν. Γιατί αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα ενεργοποιήσουμε την γνώση φίλοι μου αναγνώστες, θα είναι ποιος;

Χρυσή Τομή

Χρυσή Τομή

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Για τους ουφολόγους οπαδούς του Καλογεράκη ! Απάτη τα περί "Ανδρομέδιων διαγαλαξιακών συνομοσπονδιών" ! Μασώνοι κάποιοι "αρχαιολάτρες" που προσπαθούν να παρασύρουν όλους εμάς..

  Ο κ. Φουράκης σε συνέντευξή του πριν πεθάνει αποκαλύπτει την απάτη του Καλογεράκη περί "διαγαλαξιακών συνομοσπονδιών" κλπ,αναφέρει και το περιστατικό που του έδωσε την ιδέα της απάτης και αποκαλεί μασώνους τους Κεραμυδά,Αναστασάκη και Καλογεράκη.Δείτε το και διαδώστε το γιατί εχει παραγίνει με πολλούς Έλληνες που περιμένουν βοήθεια απ' τους "Ανδρομέδιους" του Καλογεράκη !!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου